260 de infectati cu coronavirus in Romania, printre care si copii. Niciun caz nou in judetul Timis

TIMISOARA. A crescut numarul infectatilor cu coronavirus in Romania. Sunt 260 de cazuri confirmate, conform ultimei informari a Grupului de Comunicare Strategica. Niciun caz nou in Timisoara sau in judet.

CITESTE SI: S-au furat dezinfectantii care ar fi trebuit sa ajunga la Spitalul din Lugoj. Transportul nu a mai ajuns in Timis 

Cele 14 cazuri noi sunt: 7 Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, iar varsta celor infectati este intre 1 si 72 ani.

19 persoane au fost declarate vindecate si externate, din care 15 la Timisoara. Pe teritoriul Romaniei, in carantină institutionalizata sunt 3.510 persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 26.545 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.670 de teste. Dintre acestea, 4.410 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.