CFR suspenda trenurile care fac legatura cu Ungaria. Unul dintre ele pleaca din Timisoara

TIMISOARA. Odata cu inchiderea granitelor cu Ungaria, CFR a decis sa suspende o serie de trenuri care fac legatura intre Romania si tara vecina.

CITESTE SI: Anunt de ultima ora. Se restrictioneaza circulatia mijloacelor de transport in comun la Timisoara 

Garnituri care treceau si prin Gara de Nord din Timisoara vor circula doar pe ruta interna, fara a mai trece granita, in timp ce alte patru, care ar fi trecut prin statia Timisoara sau plecau de aici, vor fi suspendate definitiv.

Trenul cu indicativul 72 care rula pe ruta Bucuresti Nord – Budapesta, iar la retur avea indicativul 73 va circula, insa doar restrictionat. Trenul va rula pe relatia Bucuresti Nord – Timisoara Nord si isi va modifica si ora de plecare.

Trenurile cu indicativele 78 si 79 care circulau pe ruta Timisoara Nord – Budapesta, si retur, vor fi suspendate pe toata distanta.

Un alt tren suspendat care trecea prin Timisoara este cel cu indicativul 346, care rula pe relatia Bucuresti Nord – Budapesta – Viena. Perechea acestuia va circula, insa numai de la Arad pana la Bucuresti.

Acelasi lucru este valabil si pentru garnitura 472, care venea de la Budapesta si ajungea la Bucuresti, si care va avea statia de plecare Arad. Perechea acestuia, cel cu indicativul 473, care circula de la Budapesta la Bucuresti se suspenda complet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.