Un pacient cu coronavirus a scuipat medicii pentru a-i infecta

Dupa ce a mintit cu nerusinare autoritatile si a fost depistat cu coronavirus, un pacient vrea sa ii imbolnaveasca si pe cei care lupta sa ii redea sanatatea.

CITESTE SI: Guvernul a lansat un site oficial de stiri pentru ‘combaterea fake-news-urilor’ legate de coronavirus 

Este vorba despre un barbat care este internat la Spitalul Matei Bals din capitala. Acesta a inceput luni seara sa ii scuipe pe medicii din spital spunand ca vrea sa ii infecteze si pe acestia. Intamplarea a fost facuta publica de Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babes”.

Managerul spitalului a spus ca astfel de gesturi „nu sunt extrem de neplacute si sunt normale pentru noi cei care lucram in spital si in relatia cu pacienti care sunt nemultumiti, pentru ca probabil ca sunt speriati si le este frica de ceea li se intampla sau li se va putea intampla. Nu sunt scandaloase, sunt insa manifestari pe care incet, incet daca nu exista educatie, nivel de intelegere, sigur ca se vor manifesta la un anumit tip de pacienti„.

Managerul spitalului din capitala spune ca medicii nu au fost insa in pericol deoarece sunt echipati corespunzator, insa nu a dezvaluit si numele pacientului.

Din informatiile venite pe surse, se pare ca ar fi vorba de barbatul care a mers la Spitalul Universitar acuzand dureri cardiace si mintind ca a fost in Israel, scrie ziare.com.

Omul a recunoscut abia dupa ce i s-a facut o radiografie a sistemului respirator si medicii au descoperit ca ar fi infectat cu virusul Covid-19.

Citeste mai multe: AICI

Foto: b365.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acest individ,daca s ar fi interzis cumulul pensiei cu salariul nu ar fi infectat atîția oameni , 30 pînă acum , posibil sa mai fie , desi era pensionar cu o pensie de serviciu foarte mare , a fost angajat la o primărie de sector , din București , tot pe un post de conducere , de șef , de altfel , toata familia lucrează la stat , soția , băiatul si nora , situatia nefiind singulara în țară noastra , ci un tipar intr o tara cu 1 500 000 de bugetari la o populație de 15 000 000 comparativ cu Germania care la o populație de 80 000 000 a de doar 700 000 .