Ard miristile, pompierii chemati la zeci de incendii. Foto

Odata cu incalzirea vremii agricultorii au iesit din nou la camp. Unii sa are sau sa insamanteze, altii doar sa isi curate terenurile.

CITESTE SI: A crescut numarul celor aflati in carantina si in izolare la domiciliu la Timisoara si in judet

Nu folosesc insa utilaje, ci dau foc vegetatiei uscate, iar in momentul in care focul nu mai poate fi tinut sub control, sunt chemati pompierii.

In weekend-ul trecut peste 100 de pompieri ai Detasamentelor Deva, Hunedoara, Petrosani si Orastie, dar si cei ai Sectiei Ilia si Statiei Brad au intervenit pentru a stinge 29 de incendii de vegetatie.

Arderile s-au propagat pe aproximativ 110 hectare de teren din toate zonele judetului Hunedoara. Dezvoltarea arderilor a fost favorizata de cantitatea mare de vegetatie uscata acumulata pe terenuri si de intensificarile de vant„, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe ăștia nimeni nu-i pune la punct? Până când fac asta? Pun oameni pe drumuri, omoară animale! Adică, sunt liberi să facă ce fac. Nimeni nu ia nicio măsură, nicio atitudine. Nimeni nu se revoltă.