Primul roman mort de coronavirus in Italia. Starea pacientilor internati in Romania

Ministerul Afacerilor Externe anunta decesul primului roman mort de coronavirus in Italia. Pe de alta partea, MAE infirma zvonurile depsre decesul altor doua persoane din Romania, decedate, de asemenea, in Italia.

CITESTE SI: Harta in timp real cu raspandirea coronavirusului in Romania, pe opiniatimisoarei.ro 

CITESTE SI: Scenariul 3 de coronavirus, intre 100 si 2000 de oameni infectati. Se iau noi masuri de siguranta 

In contextul informatiilor din mass-media care mentioneaza decesul, in Republica Italiana, a doua persoane de cetatenie romana ca urmare a infectiei cu COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in urma demersurilor Ambasadei Romaniei la Roma și ale Consulatului General al Romaniei la Milano, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente”, transmite Ministerul de Externe.

Deocamdată, pe teritoriul Romaniei nu a fost confirmat niciun deces. In ceea ce priveste starea pacientilor internati in spitalele din tara, dupa ce au fost infectati cu coronavrus, aceasta este una buna, cu exceptia unui pacient internat la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, care a prezentat complicatii, dar a carui stare este ameliorata.

CITESTE SI: O tanara iresponsabila din Gorj a ascuns ca venea din Italia, prin Timisoara, schimband mai multe autocare ca sa scape de carantina. A fost prinsa

CITESTE SI: S-au inchis TOATE punctele de trecere frontiera de la granita cu Serbia din cauza coronavirusului 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.