Politistii locali in miscare. Biroul mobil vine intr-un alt cartier din Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce a facut o prima oprire in cartierul Dacia in urma cu doua saptamani, Biroul Mobil al Politiei Locale se muta intr-o alta zona.

CITESTE SI: Apelul medicilor din Timisoara, aflati in prima linie a luptei cu coronavirusului: Noi suntem la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi! 

Microbuzul politistilor locali va fi prezent din prima zi a saptamanii in cartierul Dambovita. Masina va fi pozitionata la intersectia bulevardului Dambovita cu strada Ana Ipatescu. Politistii vor lucra in doua schimburi si vor prelua sesizari de la cetateni, iar cele care nu tin de competenta lor le vor directiona catre autoritatile abilitate sa rezolve problemele.

In zona Dacia, principalele probleme sesizate au fost legate de parcarile ilegale si de guinoaiele abandonate de timisoreni pe spatiile verzi si intre blocuri.

Biroul Mobil al Politiei Locale se va deplasa in toate zonele din Timisoara, iar locurile in care acesta va fi amplasat vor fi anuntate din timp.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.