‘Mi-am luat multi pumni in fata si ma apar’. Barbat retinut intr-o statie de tramvai inainte sa loveasca o controloare STPT, la Timisoara

TIMISOARA. Scena revoltatoare intr-o statie de tramvai din Timisoara. Un individ a fost oprit de politisti inainte de a lovi o femeie.

CITESTE SI: Harta in timp real cu raspandirea coronavirusului in Romania, pe opiniatimisoarei.ro 

CITESTE SI: ‘Norocul’ nestiut pe care il au pacientii cu coronavirus de la Timisoara. Ce au facut medicii care ii ingrijesc chiar inainte de izbucnirea epidemiei 

Totul s-a intamplat in statia 3 August 1919. Tramvaiul numarul 4 care circula dinspre zona centrala catre Piata Traian a oprit in statie, iar din el au coborat o controloare a STPT si o echipa a Politiei Locale.

Intre timp, un tanar a fost vazut indreptandu-se catre femeie cu pumnul strans si cu un cui mare intre degete. Oamenii legii l-au oprit pe barbat si l-au luat la intrebari. Individul are 31 de ani, iar la control, asupra sa politistii au descoperit un baston telescopic si un ciocan. Acesta a motivat ca avea armele asupra sa pentru ca ”mi-am luat multi pumni in fata de la oameni”.

Politistii locali l-au predat pe barbat colegilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor pentru port ilegal de arme albe.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.