Cu microbuzul pe platforma. Noi locuri de parcare obtinute cu ajutorul politistilor locali la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Sute de locuri noi de parcare obtinute in Timisoara dupa eliminarea rablelor uitate de proprietari.

CITESTE SI: Masuri anti coronavirus in instante, la Timisoara. Cum se judeca procesele

Politistii locali au continuat operatiunile de identificare si ridicare a rablelor de pe domeniul public, iar de la inceputul anului au inregistrat 207 sesizari pentru 283 de masini abandonate. Oamenii legii impreuna cu echipe de la SDM au ridicat numai in weekend-ul de pe locurile in care au fost uitate de proprietari 13 masini, printre acestea aflandu-se si microbuze. Masinile au fost ridicate din zone diferite ale orasului.

Au fost emise de asemenea 54 de dispozitii de declarare a abandonului, iar politistii au si amendat 33 de timisoreni care au refuzat sa isi ridice rablele.

La eliberarea locurilor de parcare au colaborat insa si timisorenii, 199 dintre ei ridicandu-si singuri masinile pe care nu le mai folosesc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.