Nu mai ai loc de BMW-uri pe pistele de biciclete in Timisoara

TIMISOARA. Nu ii intereseaza ca mai sunt si altii care circula pe strada, atata timp cat ei si-au gasit un loc de parcare.

CITESTE SI: Interventie SMURD pentru prefectul de Timis Liliana Onet, la Palatul Administrativ din Timisoara

Este vorba despre soferii care au fost prinsi de politistii locali pe mai multe strazi din oras dupa ce acestia si-au pus masinile pe pistele de biciclete si au plecat sa isi rezolve treburile.

Numai in ultimele zile oamenii legii au dat 74 de amenzi celor care au blocat trecerea biciclistilor pe pistele dedicate lor, in timp ce de la inceputul anului 341 de soferi au fost arsi la buzunare, pentru aceeasi fapta.

Amenzile pentru stationarea sau oprirea autovehiculelor pe pistele de biciclete este sanctionata cu amenzi cuprinse intre 250 si 750 de lei, dar si 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Politistii fac apel si la timisoreni ca atunci cand observa masini care blocheaza pistele de biciclete sa sune la 0356913 pentru a face sesizari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. In primul rand,voi presa cand ascundeti numerele nu faceti nimanui un serviciu,dimpotriva. Anulati puterea exemplului.
    In al doilea rand ,localii,nelipind pe parbriz afisul,nu fac nimenui nici un serviciu. Dimpotriva. Apropo,dtiti ca ala e rolul lipiciului de pe autocolant,da? Sa fie date jos greu,ca si metoda coercitiva? Nu cred ca stiti din moment ce de ani de zile nu le mai lipiti ci le bagati doar sub stergator…
    Si uite asa,pudibonderia excesiva a presei cand nu e cazul,si incompetenta parcagiilor de la locala, inmulteste numarul nesimtitilor….
    Bravos .

    • Bravo. Bine punctat. In atare condiții, nu ne rămâne decât să le zgâriem mașinile cu cheia în trecere, ca măsura coercitivă ptr acești bizoni nesimțiți… Așa cum se practică prin Vest.
      Eu mi-am îndrumat copilul la aceasta distractie in drum spre casă cu colegii și le ace tare…:)))

  2. ….aceeasi pitencatropi cu masinile lor zburatoare. Eventual lipirea autocolantei sa se faca pe ,,parbrizul,, pitecantropului, atunci probabil va avea efectul scontat.

  3. Pe str. Paris – strada cu sens unic – apare o problema de gandire logica. Pista de biciclete este pe stanga strazii, acolo unde se plaseaza – vrand sau nevrand – cei care vor sa intre in parcare. Uneori coada este si de 4 – 5 masini. Biciclistii au dreptate dar, intrebare, dece pista nu a fost plasata pe partea dreapta a strazii?

    • ca sa ii deruteze pe idioti.

      • si esti derutat, da?