Accident violent intr-un oras din Timis. Doi copii au fost raniti

TIMIS. Accident cu doua masini implicate, miercuri dupa-amiaza, intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: Amenda-fulger, de 6.000 de lei, pentru gunoaie revarsate din caruta, pe strada, in Timisoara

Evenimentul rutier a avut loc la intersectia a doua strazi din Deta. Un tanar nu a fost atent la intrarea pe un drum principal si a izbit un alt autovehicul care circula regulamentar. In urma accidentului au fost ranite doua fetite de 10 ani, care se aflau in masina lovita.

Un barbat in varsta de 26 de ani a condus un autoturism dinspre strada Orhideelor spre strada Padurii, si nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea intrand in coliziune cu un autop ce circula regulamentar pe drumul cu prioritate, condus de un barbat de 41 de ani. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv doua minore, din masina condusa de barbatul in varsta de 41 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.