Clasa gratuita de dans, la Smartfit, de Ziua Femeii

TIMISOARA. Vineri, 6 martie, doamnele și domnișoarele sunt invitate la un eveniment special, un antrenament marca Les Mills, care îmbină mișcări simple de dans, astfel încât oricine, indiferent de abilitățile sportive, să ardă calorii și să se distreze. Antrenamentul de grup poartă numele de Sh’Bam, se desfășoară pe cele mai noi melodii și încurajează femeile să se transforme în dive care strălucesc, fără prea multă concentrare pe execuția perfectă a pașilor.  

 Pentru a asigura tot confortul și eficiența maximă a mișcărilor, coregrafia antrenamentelor Les Mills este pregătită de către cei mai buni specialiști internaționali. Evenimentul organizat vineri, 6 martie, începând cu ora 18:30, la Smartfit Studio 2, Calea Buziașului nr. 11, marchează și schimbarea coregrafiei, care are loc o dată la trei luni. Astfel, doamnele și domnișoarele, indiferent că fac parte sau nu din comunitatea Smartfit, se pot distra alături de cei patru instructori Smartfit, care coordonează antrenamente Les Mills la cele trei săli: Carmen Chirla, Claudia Ghera, Diana Sima și Alex Steleac.

 Participarea este gratuită, membrii Smartfit își pot rezerva locul în aplicație, iar persoanele care nu au un abonament activ, își pot rezerva locul la eveniment, prin completarea acestui formular online: https://forms.gle/dSMvDb4VCKH52i9i7

 Mămicile pot veni însoțite de către copii, care vor fi implicați în activități distractive, organizate de către antrenori Smartfit specializați pe antrenamente dedicate celor mici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.