A crescut la peste 500 numarul oamenilor intrati in izolare acasa, in Timisoara si in judet. Sunt veniti din zonele afectate de coronavirus

TIMISOARA. A crescut numarul celor aflati in situatia de a fi izolati la domiciliu, in Timis, ca masura preventiva, dupa ce s-au intors din zone afectate de coronavirus.

CITESTE SI: Primul mort de gripa, la Timisoara. Alti aproape 200 de oameni sunt bolnavi 

In acest moment sunt 516 oameni care stau acasa in Timisoara si in judet, respectand masura impusa de autoritati pana se implinesc cele 14 zile in care virusul s-ar putea manifesta, transmit reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

Nimeni nu este in carantina si nu a fost semnalat niciun caz nou de infectare cu coronavirus in Timis.

Femeia de 38 de ani confirmata vineri cu acest virus e in continuare internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara si se simte bine. Ultimul test ce i-a fost facut a iesit tot pozitiv, astfel ca va ramane sub supravegherea medicilor.

19 noi teste de coronavirus la Victor Babes

Specialistii vor face in cursul zilei de miercuri 19 noi teste. 14 dintre ele vor fi de la cei care au intrat in contact cu femeia confirmata deja cu coronavirus. Alte 5 vor fi facute celor care au intrat in contact cu barbatul dus marti cu izoleta din Timisoara la spitalul Victor Babes.

De asemenea, miercuri vor fi recoltate probe pentru contactii apropiati ai pacientei depistata pozitiv, aflati in a 13-a zi de la ultimul contact cu aceasta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.