Accident violent pe drumul Timisoara – Sannicolau Mare

TIMIS. Accident grav marti dupa-amiaza in Timis, in urma caruia un barbat a ajuns la spital.

CITESTE SI: Barbatul confirmat cu coronavirus la Timisoara ar fi putut transmite virusul la sase oameni. Medicii: Infectarea s-a produs prin contactul mai lung de 15 minute la o distanta mai mica de 2 metri 

Evenimentul rutier a avut loc pe soseaua care leaga Timisoara de Sannicolau Mare. Un barbat care mergea catre Sannicolau si-a luat putin ochii de la drum pentru a verifica ceva in telefon. omul a pierdut controlul volanului, a taiat banda opusa de circulatie si s-a oprit intr-un pom de pe marginea drumului.

Din fericire in acel moment nu venea nicio alta masina din sens opus. Soferii care au asistat la accident au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei. Soferul in varsta de 66 de ani a fost ranit in urma impactului si a fost transportat la spital.

Un barbat in varsta de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Timisoara inspre Sannicolau Mare, iar la un moment dat din cauza altor preocupari in timpul mersului a pierdut controlul autoturismului si a iesit in afara partii carosabile pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu un copac. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentrui opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul a fost testat si cu aparatul etilotest, care a aratat ca barbatul nu consumase bauturi alcoolice.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.