Atentie, creeaza dependenta! Party in stil Rocker’s Inn, cu experiente de neuitat intr-o tura de rafting pe raul Nera. De Pasti esti asteptat cu bunatati si oferte speciale

Cum ar fi sa te conectezi cu cei dragi tie prin activitati in aer liber, cu jocuri fel de fel si participand la experiente fabuloase chiar pe raul Nera, care serpuieste prin probabil cea mai frumoasa zona a Banatului de Munte? Iti dezvaluim locul perfect pentru toate acestea si iti mai vindem si un pont: la Rocker’s Inn esti primit cu cele mai gustoase bucate traditionale romanesti.

Daca te-ai decis sa iti petreci cateva zile in aer liber, Pensiunea Rocker’s Inn din Sasca Montana este locul perfect pentru tine. Daca vii aici cu familia, poti sa iesi in natura alaturi de copii si sa aveti impreuna activitati in aer liber, participand la diferite joculete de cunoastere, dar mai ales, puteti sa faceti rafting pe raul Nera. Prin rafting-ul in familie poti invata cum sa vaslesti intr-o barca la unison, ca sa te indrepti exact in directia aleasa, la fel cum faci si in viata prin munca in echipa.

Locatia iti ofera posibilitatea de a invata din geografia Romaniei. Cheile Nerei, sunt cunoscute ca fiind cheile cele mai lungi din tara – 28 km. Peretii care marginesc malurile sunt o incantare, cascadele fascinante isi varsa apele in Nera, pasarile felurite ne incanta auzul, vegetatia luxurianta e o adevarata minunatie. La fel si raul care ne poarta pe undele sale, cand repezi, cand molcome, si completeaza peisajul de poveste.

Weekend-urile in care te poti inscrie la Aventura cu familia sunt: 3-5 aprilie 2020, 10-12 aprilie 2020, 1-3 mai 2020, iar cazarea iti este asigurata la Rocker’s Inn din comuna Sasca Montana, judetul Caras – Severin.

Iata cum poate arata programul tau de week-end la Rocker’s Inn: ajungi vineri dupa-amiaza, te cazezi si ai o perioada de acomodare, apoi esti asteptat la cina. Sambata, in jurul orei 9.00, ai intalnire cu echipa de suport, unde primesti instructajul si echipamentul, apoi te urci in masina care te duce pana la Sopot, locul in care incepe coborarea pe raul Nera, cu barca. Vei cobori 22-24 de kilometri cu pasaje de gradul I cu puncte de II pe o scara de la 1 la 6, unde 5 e pentru profesionisti si 6 e impracticabil. Se coboara in barci de 6 persoane, asa ca este preferabil sa stiti sa inotati, dar aceasta nu este o conditie strict necesara. Iesirea de pe rau se face la Sasca Romana. La aventura pot participa si copii in varsta de peste 6 ani.

Atentie! Tura de rafting prin Cheile Nerei nu este o tura pentru senzatii tari si adrenalina. Raul este domol, scopul iesirii este de a te bucura impreuna cu famila de natura, de a te conecta cu cei dragi, de a vedea Cheile Nerei dintr-o perspectiva noua si de a avea o experienta inedita.

La finalul aventurii ajungi inapoi la pensiunea Rocker’s Inn, in jurul orei 16.00. Dupa ce te dezmeticesti putin in urma experientei pe raul Nera, esti asteptat la cina cu cele mai gustoase bucate traditionale romanesti.
Duminica dimineata esti asteptat, din nou, la masa pentru a-ti lua ramas-bun asa cum se cuvine de la gazdele primitoare.

Costul este 520 lei/persoana si 380 lei/copil (7-12 ani), cazat in camera parintilor, cu pat suplimentar. Costul include 2 nopti de cazare, regim demipensiune, cazarea este in camere duble. Echipamentul necesar turei de rafting este asigurat in acest pret. De asemenea, ai la dispozitie ghizi de rafting calificati si entuziasti, instructaj la fata locului detaliat pentru a te putea bucura de tura de rafting in siguranta. Pretul nu include transport pana la locatie si pranzul la pachet.

Ar fi bine ca in bagajul tau sa nu uiti sa pui si niste haine calduroase pentru partea de excursie, un costum de baie, prosop, incaltaminte suplimentara pentru rafting, intrucat cel mai probabil ca te vei uda. In schimb, ti se asigura costum si sosete de neopren, casca de protectie, vesta de salvare, vasla si barci de rafting de 6 persoane.

Iar daca deja te-ai hotarat sa mergi la o tura de rafting, e bine de stiut ca Pensiunea Rocker’s Inn te asteapta si de Pasti.

Pachetul cuprinde 3 nopti de cazare cu toate mesele incluse (17-20 aprilie). Esti asteptat cu preparate traditionale, cu platouri taranesti, drob, oua rosii, ciorba de miel cu tarhon, friptura de miel la protap. Bauturile sunt la discretie. Iar daca iti doresti sa participi si la slujba religioasa de Inviere, o poti face chiar la Manastirea Nera, care se afla in apropiere.

Tariful este 990 lei de persoana cu cazare in camera dubla, 390 lei suplimentul de camera single. 490 de lei este sejurul pentru copii intre 6 – 14 ani, cu pat suplimentar inclus. Copiii pana in 6 ani nu vor plati, daca folosesc paturile existente.

Toti oaspetii Rocker’s Inn au acces la piscina exterioara incalzita.

Rezervari la 0726179062 sau pe mail: [email protected], iar pentru mai multe detalii despre evenimentele pensiunii poti gasi pe pagina sa de Facebook Rocker’s Inn.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.