Ca la biliard. Accident violent pe soseaua Arad – Timisoara. Foto

Accident cu trei masini implicate pe drumul national care leaga Aradul de Timisoara, pe sensul de circulatie catre capitala Banatului.

CITESTE SI: Noi masuri dupa focarul de pesta porcina de langa Timisoara. Porcii din 15 localitati, verificati. 56 au fost deja omorati si arsi. Cum a ajuns pesta in Timis 

Evenimentul a avut loc in apropierea localitatii Sagu. Un sofer a apasat pedala de acceleratie prea tare si nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata sa, pe care a lovit-o in plin si a proiectat-o intr-un alt autovehicul, care circula in aceeasi directie si care tracta o remorca.

Masina condusa de barbat a ramas in mijlocul drumului, in timp ce primul autoturism lovit a iesit in afara carosabilului. In urma accidentului doi dintre soferi au fost raniti.

Un barbat de 64 de ani din Sagu, a condus un autoturism pe DN 69 din directia Arad spre Timisoara, iar la km 42+200 m, in afara localitatii Șagu, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o tanara de 21 de ani din Fantanele. In urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat in alt autoturism in cuplu cu o remorca. Toate vehiculele implicate in accident se deplasau in aceeasi directie. In urma evenimentului a rezultat vatamarea usoara a soferului primului autoturism si a soferitei de 21 de ani. In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au tranmis reprezentantii IPJ Arad.

Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Circulatia pe soseaua Arad – Timisoara a fost intrerupta cateva zeci de minute, timp in care s-au format cozi pe ambele sensuri de circulatie.

Foto: Info Trafic Arad-Oficial

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.