Crima langa frontiera. Barbat omorat in bataie

Autoritatile au intrat in alerta, duminica seara, dupa ce un cadavru a fost descoperit la doi pasi de frontiera. Un barbat ar fi fost ucis de alti trei indivizi.

CITESTE SI: 56 de porci vor fi ucisi si arsi in focarul de pesta descoperit langa Timisoara. Incinerator trimis de urgenta de la Bucuresti

Crima a avut loc in apropierea localitatii de granita Turnu, din judetul Arad.

Omul lucra la o ferma aflata chiar pe drumul care duce catre frontiera si ar fi fost omorat in bataie, se pare, de trei indivizi a caror identitate nu este cunoscuta deocamdata, la fel cum nu se stie mare lucru nici despre victima.

Cadavrul, care prezinta rani grave la nivelul capului, a fost descoperit langa ferma unde barbatul muncea.

Nici motivele teribilei crime nu sunt cunoscute, deocamdata, insa autoritatile au inceput cercetarile.

Politistii, jandarmi si politistii locali din Pecica au ajuns rapid la fata locului si au inceput sa ii caute pe agresori, scrie specialarad.ro. Intreaga zona dintre ferma si frontiera este ‘periata’ de oamenii legii in speranta ca vor da de urma atacatorilor.

Cadavrul va fi preluat de medicii legisti pentru autopsie, iar procurorii au deschis o ancheta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.