Misiune de martisor pentru jandarmi in Banat. O infractoare sireata a dat mari batai de cap unui echipaj

Un echipaj al jandarmilor montani a fost chemat de urgenta duminica dimineata, in jurul orei 10.30, la locuinta unui carasean, dupa ce o… infractoare a intrat in locuinta acestuia.

CITESTE SI: 56 de porci vor fi ucisi si arsi in focarul de pesta descoperit langa Timisoara. Incinerator trimis de urgenta de la Bucuresti 

Este vorba despre o casa aflata in constructie, iar omul a mers duminica dimineata sa isi faca un inventar si sa vada de ce materiale mai are nevoie. A gasit insa in interior un musafir nepoftit… o vulpe.

Cum animalul era agresiv, omul a chemat jandarmii montani. Impreuna cu echipajul de interventie proprietarul locuintei a reusit sa izoleze vulpea intr-una dintre camere, dupa care a fost chemat in ajutor un medic veterinar.

Animalul, cel mai probabil aflat in cautare de hrana, a fost sedat si urmeaza sa fie eliberat in salbaticie.

Foto: svnews.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.