Accident violent in Timis. Trei tineri raniti in urma impactului

TIMIS. Accident violent, duminica, la primele ore ale zilei, in Timis.

CITESTE SI: Incendiu violent la o casa in apropiere de Timisoara. Foto si video 

Evenimentul rutier a avut loc la Sannicolau Mare. Un tanar a pierdut controlul volanului, a parasit soseaua si s-a izbit puternic de un cap de pod.

In urma impactului, soferul, dar si alti doi amici aflati cu el in masina, au fost raniti. La fata locului au ajuns echipaje ale salvarii si politiei. Cei trei au fost preluati de medici si dusi la spital pentru ingrijiri si investigatii. Politistii insa au avut parte de o surpriza.

Un tanar de 21 de ani a condus un autoturism pe strada Orsova din localitatea Sannicolau Mare, iar la intersectia cu strada Cluj, pe fondul consumului de alcool (0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat) a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu un cap de pod. In urma impactului, conducatorul auto si alti doi pasageri, de 20 si 21 de ani, au fost raniti si transportati la spital. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

FOTO: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.