Chiosc nou de bilete pe o ruta STPT intens circulata din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Vanzarea biletelor la chioscurile de ziare nu este suficienta, iar Societatea de Transport Public Timisoara isi infiinteaza un nou punct propriu de vanzarea a tichetelor la Timisoara.

CITESTE SI: Soferitele din Timisoara trase pe dreapta de politisti, una dupa alta. Foto 

Acesta va fi deschis din prima zi a saptamanii viitoare in apropierea pietei din zona Girocului.

Incepand de luni, 02.03.2020, Societatea de Transport Public Timisoara va deschide un nou punct de vanzare a biletelor si abonamentelor. Acesta este situat la intersectia dintre Calea Martirilor si strada Martir Ion Stanciu. Punctul de lucru va fi deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00-21:30, sambata si duminica fiind inchis„, anunta reprezentantii STPT.

 

Un nou chiosc al STPT a fost deja amplasat in apropierea Spitalului Judetean, pe strada Aries, insa nici acesta nu a fost inca pus in functiune. Tot in aceasta zona a fost montata si o noua statie de autobuz pe schelet metalic, asemanatoare celei instalate langa Catedrala Mitropolitana.

Va reamintim, tot de la inceputul saptamanii, STPT va suplimenta numarul de mijloace de transport pe linia de autobuz Expres 2, dar si pe linia 9 de tramvai.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La noi inca nu s-a auzit de automate de bilete, care functioneaza 24/24 fara nevoia de vanzator..