Derby-ul Banatului la fotbal feminin se amana. Fortuna nu va juca in weekend la Resita

TIMIS. Partea secunda a campionatului din liga feminina se reia in acest weekend cu partidele din optimile de finale ale Cupei Romaniei. Finalista in editia precedenta, Fortuna Becicherecu Mic trebuia sa joace la Resita cu Banat Girls, in derby-ul regiunii, dar partida s-a amanat, deoarece echipa din Valea Domanului are mai multe jucatoare racite. Asadar, partia se va disputa peste alte doua saptamani.

CITESTE SI: In alte zone mari din Timisoara se spala strazile saptamana viitoare. Programul pe zile, ca sa stii cand sa iti muti masina 

Din cauza unor probleme medicale ale mai multor jucatoare de la echipa Banat Girls Resita, la cererea adversarei noastre meciul din optimile Cupei Romaniei a fost reprogramat pentru data de 14 martie”, este anuntul oficial postat si pe pagina de socializare a echipei Fortuna.

Ca sa ajunga in optimi, Fortuna a profitat de faptul ca o echipa din Liga 3, United Bihor nu a reusit sa organizeze partida in conditii optime, in timp ce Banat Girls a invins categoric ASU Politehnica, 13-1.

Fortuna, care este si vicecampioana nationala la zi este clasata acum pe locul 3 in Liga 1, in timp ce echipa din Resita este lider in Seria a II-a a ligii secunde, cu sanse mari de promovare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.