Se da startul inscrierilor pentru Targul de Pasti de la Timisoara. Cand se deschid casutele in centru

TIMISOARA. Si in acest an Targul de Pasti va fi organizat in centrul Timisoarei. Saptamana viitoare se da startul inscrierilor pentru cei care vor sa-si deschida tarabele si sa-i imbie pe timisoreni cu produse traditionale, ornamente si bunatati.

CITESTE SI: Se repara trecerile la nivel cu calea ferata. Anuntul DRDP Timisoara 

Inscrierile comerciantilor pentru Targu de Pasti de la Timisoara vor avea loc in perioada 5 – 15 martie, la Casa de Cultura a orasului, de luni pana vineri in intervalul orar 11 – 15. Vanzatorii care vor sa vina la Targul de Pasti trebuie sa intocmeasca un dosar cu urmatoarele documente:

-formular (word) de participare la Targul de Pasti
-CD cu poze si lista produselor comercializate
-copie xerox dupa actele firmei
-certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
-copie contract de colectare uleiuri si grasimi alimentare uzate, incheiat cu un operator economic specializat
-copie contract de colectare si evacuare a deseurilor, incheiat pe perioada targului cu o societate specializata

Expozantii care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Timis.

Totodata, pentru buna functionare a activitatii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesara (curent electric, apa si altele).

In urma selectiei, vor fi admise cele mai bune dosare inscrise, astfel incat oferta targului sa fie cat mai atractiva si mai diversificata.

Targul de Pasti de la Timisoara va avea loc in perioada 27 martie – 20 aprilie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Kitsch, kitsch si mai mult kitch pentru Timisoara!
    Daca factorul kitch al prduselor este sub 95% atunci nu se aproba dosarul pentru participarea la targul din centru orasului.