Un grec din Africa oprit de politisti la frontiera in Timis

TIMIS. A crezut ca politistii nu ii vor acorda prea multa atentie si va trece cu usurinta granita in tara vecina, dar a ramas in Romania.

CITESTE SI: Cartierul din Timisoara in care s-au scumpit cel mai mult apartamentele. Unde sunt cele mai ieftine 

Vorbim despre un tanar de 24 de ani care a incercat miercuri dupa-amiaza sa treaca frontiera in Serbia prin vama Moravita. Omul le-a dat politistilor cartea de identitate greceasca, iar dupa ce l-au verificat, oamenii legii au descoperit ca documentul este unul fals.

Barbatul le-a recunoscut politistilor ca este egiptean si ca a facut rost de buletin in Bucuresti, in schimbul unei sume de 150 de lei, de la o persoana pe care nu o cunoaste. Tanarul isi dorea sa ajunga la familie in Serbia.

Acum barbatul urmeaza sa fie cercetat pentru fals si uz de fals, fals privind identitatea si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.