In cautarea gloriei de odinioara. Informatica Timisoara incearca sa patrunda in careul de asi al Cupei

TIMISOARA. Informatica Timisoara joaca marti ultimul meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei impotriva detinatoarei trofeului, Dunarea Calarasi.

CITESTE SI: Reincepe, de luni, spalatul strazilor din Timisoara. Vezi zonele si programul de curatenie pe zile ca sa stii cand sa-ti muti masina! 

Informatica Timisoara a ajuns in aceasta faza dupa ce a trecut in optimi cu 5-2 de Keresztegy Remetea, in timp ce Dunarea a invins cu 8-2 tot o echipa de liga secunda, CSM Targu Mures.

Informatica are de luat o revansa in fata echipei pregatite de Marian Sotarca, dupa ce in urma cu doua saptamani a pierdut cu 3-1 pe terenul Calarasiului in campionat, intr-o partida in care portarul Roberto Voin si Darko Ristic au fost eliminati. Cei doi jucatori vor reveni pe teren in duelul din Cupa.

Informatica Timisoara si Dunarea Calarasi s-au mai intalnit o singura data in Cupa Romaniei. In 6 februarie 2017, Informatica se impunea in fata gruparii de la malul Dunarii cu 1-0.

Duelul din sferturile Cupei Romaniei este programat marti de la ora 18, in sala Constantin Jude.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.