Grup de migranti prins la doi pasi de granita. Printre ei se aflau si copii

Imbracati cu haine groase, glugi in cap si rucsaci in spinare, au infruntat fruigul si au plecat pe picioare catre un vis, acela de a ajunge in vestul Europeni.

CITESTE SI: Razie de proportii pe soselele din Timisoara si din judet. Aproape 2000 de masini trase pe dreapta

Este vorba despre un grup de migranti care vineri seara a incercat sa ajunga in Ungaria, in apropiere de punctul de trecere a frontierei de la Turnu. Politistii i-au capturat la doar 100 de metri de frontiera maghiara si i-au dus la sediu.

In urma verificarilor oamenii legii au aflat ca transfugii vin din Siria, Irak si Palestina si isi doreau sa ajunga mai intai in Ungaria, iar de aici sa isi continue drumul spre vestul Europei.

Grupul era format din 14 barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, si 4 copii, care aveau intre 6 si 16 ani.

12 dintre transfugi sunt din Irak, 6 sunt sirieni, iar unul este palestinian.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.