Accident grav pe drum de munte. Masina facuta praf si oameni raniti. Foto si video

Un weekend in care trebuiau sa se distreze a inceput prost pentru trei tineri.

CITESTE SI: Al doilea accident grav in doua zile. Oameni raniti si circulatie blocata. Foto 

Cei trei erau intr-un BMW si circulau pe drumul care face legatura dintre Petrosani si varful Parang. La un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea, a rupt un gard, a doborat si un copac aflat langa acesta si a ramas in santul de pe marginea drumului.

Martorii la accident au fost cei care au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulante SMURD si SAJ, dar si politistii.

Cei trei ocupanti ai masinii, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar apoi au fost transportati la spitalul din Petrosani pentru investigatii mai amanuntite.

Un barbat in varsta de 28 de ani din municipiul Petrosani, in timp ce conducea un autoturism pe DJ709F, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a iesit in decor dupa care a lovit un pom. In urma accidentului, a rezultat ranirea conducatorului auto cat si a altor doi pasageri aflati in autoturism. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 0, 9 mg/l alcool pur in aerul expirat. Toate victimele au fost transportate la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru infracțiunile de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa„, a transmis Carla Strujan, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

https://www.facebook.com/OpiniaTM/videos/171953520923764/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cretini iresponsabili care ne omoară pe noi ceilalti din trafic, aflați cu familiile în mașină.
    Complici sunt sefii poliției niste nepasatori incompetenti in cârdășie cu parlamentari corupți care au interzis mașini de poliție fara insemne sa vâneze pe sosele șoferi idioti. Singura măsură bună și care se practica peste tot in Europa. Numai la noi nu. De aceea suntem campioni la morți.
    De ție frica sa mai pleci la drum cu familia,, neștiind dacă ajungi întreg acasă cu atitia cretini la volan.

  2. Încă unul cu „boala” bmw care „a pierdut controlul volanului”.