Accident violent. Masina facuta zob, dupa ce s-a izbit de alte doua. Oameni raniti

Masini facute praf si doi oameni in stare grava la spital. Acesta este bilantul unui accident treibil in care au fost implicate trei autoturisme.

CITESTE SI: Al doilea accident grav in doua zile. Oameni raniti si circulatie blocata. Foto

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Aradul de Oradea. Un tanar in varsta de 22 de ani a vrut sa treaca de un camion, care avea si o semiremorca. In timp ce se afla in depasire, tanarul a vazut ca din fata vine un alt autoturism, asa ca a franat si a incercat sa revina pe banda sa. Masina s-a lovit insa de semiremorca si a fost proiectata pe contrasens, unde s-a izbit puternic de autoturismul pe care tanarul incercase sa il evite.

Un tanar de 22 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad. La km 52+600 m, a efectuat o depasire a unei autoutilitare in cuplu cu semiremorca, condusa in aceeasi directie de un cetatean grec de 62 ani. In timpul depasirii, fiind în paralel cu autocamionul, tanarul a observat ca din sensul opus e apropie un alt autovehicul, a franat incercand sa reintre pe banda sa, moment in care a intrat in coliziune cu semiremorca, fiind proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa de un barbat de 49 ani, din judetul Bihor. In urma accidentului a rezultat ranitea grava a tanarului de 22 de ani si a barbatului de 49 de ani. Toti trei conducatorii auto au fost testati si nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.