Al doilea accident grav in doua zile. Oameni raniti si circulatie blocata. Foto

Dupa ce in urma cu doua zile un om a ajuns in stare grava la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, un alt eveniment rutier a avut loc aproape in aceeasi zona.

CITESTE SI: Tragedie in Banat. Barbat mort dupa ce a fost lovit de o bucata de lemn 

Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza in apropiere de localitatea hunedoreana Brad, iar de aceasta data au fost implicate trei autoturisme. Soferii care au fost martori au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si pompierilor, dar si politistii.

In urma ciocnirii trei oameni au fost raniti, insa doar doi dintre ei fiind transportati la spital.

Un barbat in varsta de 32 de ani in timp ce conducea autoturismul personal pe DN 76 din directia Brad spre Deva, in localitatea Luncoiu de Jos nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa si pe un carosabil umed a patruns pe contrasesns unde a acrosat lateral un alt autoturism condus regulamentar de un barbat in varsta de 30 de ani, dupa care a intrat in derapaj pe o distanta de 98 de metri si a lovit frontal un alt autoturism condus de un barbat de 55 de ani ce se afla pe sensul de deplasare Deva-Brad. Toti conducatorii auto se aflau singuri in autoturisme. In urma acestui accident doi dintre conducatorii implicati au fost transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar soferului care nu a adaptat viteza de deplasare i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei neavand nevoie de ingrijiri medicale. In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Carla Strujan, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Circulatia in zona accidentului a fost intrerupta timp de aproximativ 70 de minute, formandu-se cozi kilometrice.

Foto: DRDP Timisoara, Info Trafic jud. Hunedoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.