Jale in pietele de cartier din Timisoara. Au curs amenzile

TIMISOARA. Dupa ce i-au verificat pe cei care vin sa isi vanda marfa in pietele mari din Timisoara, politistii locali au trecut si prin cele mai mici, din cartiere, iar banuielile le-au fost confirmate din plin.

CITESTE SI: A descoperit ca a aruncat la gunoi cel mai scump frigider vechi din Timisoara

Vanzatori fara autorizatie, marfa expusa in jurul meselor, lipsa etichetelor pentru produse si a celor cu pretul sunt doar cateva dintre problemele descoperite de politistii locali in pietele din Timisoara.

Oamenii legii au mers in aceasta saptamana in pietele din Dacia, Lipovei si Girocului si au dat 27 de amenzi in urma neregulilor gasite.

Verificarile politistilor in pietele din Timisoara continua si in perioada urmatoare

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daaaaaaaaa,deaia sunt platiti paznicii aia,sa e ia de leusteam pe la babe si mosi,si noi stam cu masinile sparte si casele pradatede hoti,mama voastra de jigodii….

  2. Dati le cel putin 3 amenzi pe zi la fiecare comerciant din piete , tirguri , magazinelor de ,, cartier ,, care au mai ramas , poate reusiti in putin timp sa ii inchideti pe toți si sa rămîneți numai cu supermarcheturile , unde totul este in regula si care au angajatii cei mai profesionisti posibili , si atunci veti ramine fara obiectul muncii , ca doar pe acestia ii amendati , pe acestia care cu micile lor afaceri isi intretin familia si mai si creaza ceva locuri de munca , poate va reduce cineva si pe voi , ca si asa sinteti o armata si aveti salarii mult prea mari , de avertisment nu a ti auzit , nu exista .

  3. Legea e mai presus de sănătate.
    O știam pe o bătrânică din girocului cu legume de toate felurile aduse din gradina ei, muncite și crescute de ea. A dispărut.
    Vizată, etichetata, amendată, eliminată.
    Avea mereu fructe și legume. Punea merele acasă în grămada de grâu ca sa nu se strice. Morcovii în nisip, cartofii în șură, etc..
    Avea mereu legume și fructe de sezon din grădină. Nestropite cu produse chimice, netratate, neîngrasate, sănătoase.
    Cel mai probabil i-au dat amendă, i-au confiscat legumele și au scos-o afara cu forța.
    Voi, domnilor polițiști ce puneți pe masă și de unde?
    Din supermarket?
    Dacă asa sta treaba, atunci înseamnă că va aștept la consultație în viitor, ca-s tare „sănătoase” legumele și fructele de peste mari și țări vândute în supermarketuri. Mari și frumoase și fără gust.
    Micii producători trebuie încurajați, nu agresați cu amenzi și amenințări. Ca o sa va mai doriți sa cumparati de la vreo maică o leguma cruda, sănătoasa și cu gust adevărat și n-o sa mai aveți de unde ca le faceți sa fie pe cale de dispariție.
    Sunt de acord ca trebuie eliminați bișnițarii care cumpără de la piața de gross și vând în piețele mici.
    Dar este absolut necesara o lege care sa facă diferența între ce e autentic de la noi, natural si bun și marfa tratata chimic.
    Bunicile din piață nu sunt toate ce par a fi, știm asta.
    Asa ca.. Nu le tratați pe toate la fel. Ca ne faceți un rău mare tuturor.
    Un pic de discernământ se poate?

  4. Sanepidul, cand??? Ati fost in Catran??

  5. Cojan care a sutit corpul delict cand era militan vrea sa l faca vopsitul jeneral ?