O tragedie in minus. Sofer inconstient prins de politisti pe o strada din Timisoara

TIMISOARA. Se putea intampla o nenorocire. S-a gandit ca, daca circula printr-un cartier marginas al Timisoarei, nu va fi tras pe dreapta, insa a avut parte de o surpriza.

CITESTE SI: Barbat disparut in Timis, politistii in alerta. Daca il vezi, suna la 112! 

Vorbim despre un sofer in varsta de 30 de ani, care a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere in zona Fratelia, pe strada Emile Zola. Oamenii legii i-au facut semn sa traga pe dreapta, iar omul s-a conformat. Politistii i-au cerut documentele, moment in care au simtit miros de alcool.

Soferul a fost pus sa sufle in aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si stabilirea exacta a alcoolemiei.

Cand au verificat in baza de date, politistii au mai avut parte de o surpriza. Omul nu avea nici permis de conducere.

Astfel, barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

De fapt, in ultimele 4 zile politistii de la Rutiera au dat 774 de amenzi soferilor indisciplinati, dintre care 323 au fost pentru cei care au apasat prea tare pedala de acceleratie. 87 dintre soferi au fost lasati pietoni pentru diferite perioade de timp, iar politistii au si retras 16 certificate de inmatriculare.

Verificarile in trafic vor continua si in acest final de saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.