Cel mai nou avion al TAROM a aterizat pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a primit joi cea mai noua aeronava din flota TAROM.

Avionul ATR 72-600(YR -ATJ) a aterizat pentru prima data la Timisoara, venind de la Bucuresti, unde a ajuns in urma cu doua zile.

Noua bijuterie a TAROM are o capacitate de transport de 72 de locuri, un consum de combustibil cu 42% mai redus decat alte modele jet, dar si emisii reduse cu 40% fata de alte modele de avioane de tip regional.

Avionul care a aterizat la Timisoara face parte dintr-o serie de 9 aeronave care vor intra in dotarea TAROM pe parcursul anului 2020 si vor fi folosite pentru zboruri regionale, interne si externe, inlocuind vechile ATR-urile pe care compania le detine in prezent.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu scrieti si ca a avut intarziere de 1 ora jumatate ? Sau ca nici un operator aerian serios nu mai cumpara avioane cu motoare jet in 2020 ? Sau ca de fapt nu e cumparat ci luat in leasing operational pe 10 ani ?