Accident grav pe cel mai aglomerat drum din Timis. 3 oameni raniti. A intervenit elicopterul SMURD

TIMIS. Accident violent pe cel mai tranzitat drum din Timis.

CITESTE SI: Biciclist izbit de o ambulanta SMURD in misiune. Tanarul asculta muzica in casti 

Accidentul a avut loc pe soseaua Lugoj-Deva, in apropierea localitatii Cosevita. Un autoturism si un tir s-au ciocnit, iar in urma impactului trei oameni au fost raniti, toti din autoturism.

Unul dintre ei a fost preluat de o ambulanta SMURD, iar alte doua victime de SAJ si transportate la spital.

A fost chemat si elicopterul SMURD care a preluat unul dintre raniti.

Un barbat in varsta de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 68 A, iar la un moment dat, la km 49 + 100 din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe contrasens izbindu-se de un autotren ce circula regulamentar din sens opus condus de un barbat in varsta de 52 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv barbatul in varsta de 33 de ani, un tanar in varsta de 21 de ani si o tanara in varsta de 20 de ani, pasageri in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona a fost blocata, iar politistii incearca sa stabileasca cu precizie cum s-a produs accidentul.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.