Accident pe un bulevard din Timisoara. Greseala facuta de o soferita

TIMISOARA. Accident marti dupa-amiaza pe o strada intens circulata din Timisoara.

CITESTE SI: Mai putine accidente grave pe Autostrada Vestului. DRDP Timisoara monteaza atenuatori de impact 

Totul s-a intamplat pe Calea Stan Vidrighin din Timisoara. O soferita care circula pe strada 12 noiembrie 1984 nu a dat atentie indicatorului cedeaza trecerea si s-a izbit puternic de un alt autoturism care circula regulamentar pe Calea Buziasului si care era condus de o alta femeie.

In urma accidentului cele doua soferite nu au patit nimic, insa a fost ranita o alta tanara, pasager in prima masina.

O femeie in varsta de 37 de ani circula pe bulevardul 12 noiembrie 1984, iar la intersectia cu Calea Stan Vidrighin nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie in varsta de 28 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv o femeie in varsta de 29 de ani, pasager in primul autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro rerpezentantii IPJ Timis.

In urma accidentului circulatia s-a desfasurat cu dificultate pe Calea Buziasului formandu-se cozi dinspre zona AEM.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.