‘Tunurile’ s-au mutat pe Bega. Amenzi pe banda rulanta pentru cladirile in paragina de pe malul canalului, la Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce au impartit amenzi in zona centrala a orasului, si prin cartierele istorice Fabric, Iosefin ori Elisabetin, politistii locali isi indreapta acum atentia si asupra proprietarilor de cladiri aflate pe malul canalului Bega.

CITESTE SI: Sute de locuri noi de parcare castigate cu ajutorul Politiei Locale, la Timisoara 

De aceasta data, au fost luati in colimator timisorenii care au in proprietate cladiri aflate in amonte de podul Dacilor. Oamenii legii au dat nu mai putin de 17 amenzi, fiecare de cate 1000 de lei, celor care nu au intretinut aspectul imobilelor si nu au ingrijit zona din jurul casei.

Un alt timisorean urmeaza sa fie amendat cu o suma cuprinsa intre 4000 si 8000 de lei pentru o constructie pe care a ridicat-o fara autorizatie, pe unul dintre malurile canalului, pe sectorul dintre strada Dacilor si Calea Dorobantilor.

Politistii locali le amintesc timisorenilor ca pot fi amendati cu sume cuprinse intre 500 si 1000 de lei daca nu intretin cladirile in care locuiesc. In cazul firmelor amenzile sunt cuprinse intre 1500 si 2500 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.