Sofer inconstient, prins nu departe de Timisoara. Ce cadou i-au facut politistii de Valentine’s Day

TIMISOARA. Un tanar indragostit de plimbarile cu masina s-a ales cu un cadou neasteptat inainte de Ziua Indragostitilor.

CITESTE SI: Caz strigator la cer. Fetita de 11 ani violata de un nemernic, oferita apoi si altor barbati si chiar unei femei

Barbatul in varsta de 24 de ani a iesit la o plimbare cu masina miercuri dupa-amiaza. La Hodoni, un echipaj al Politiei i-a facut semn sa treaga pe dreapta pentru un control de rutina. Cand s-au apropiat, oamenii legii au simtit ca soferul mirosea a alcool si l-au pus sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar tanarul a fost dus la spital pentru a i se lua probe de sange si a i se stabili cu exactitate alcoolemia.

Politistii au continuat cercetarile si dupa o verificare in baza de date au aflat ca tanarul nici macar nu are permis de conducere.

Astfel, barbatul s-a ales drept cadou de Valentine’s Day cu un dosar penal pentru conducere fara permis, sub influenta alcoolului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.