Sfidare pana la capat. Spalatoria auto care a primit 50 de amenzi intr-un an, arsa din nou la buzunare de politisti, la Timisoara

TIMISOARA. Politistii vin, verifica, dau amenzi, iar proprietarii isi vad mai departe de afacere.

CITESTE SI: Alerta de furtuna. Sabine, la granita cu Romania, dupa ce a devastat vestul Europei. Anuntul de ultima ora al meteorologilor 

Se intampla la o spalatorie cu fise de pe strada Maresal Constantin Prezan, de la numarul 48, care in 2019 era administrata de firma Nordia Voda. In tot anul spalatoria a primit nu mai putin de 44 de amenzi pentru lipsa acordului de functionare din partea Primariei Timisoara, dar si pentru ca nu a respectat ordinul de suspendare a activitatii.

Firma care administreaza spalatoria si-a schimbat denumirea, iar politistii locali au vizitat si in ultima saptamana locatia. Oamenii legii au mai aplicat alte 4 amenzi tot pentru lipsa acordului de functionare, dar si una pentru ca reprezentantii firmei nu au miscat un deget sa mearga la Primarie si sa intre in legalitate.

Politistii locali vor mai face si alte controale la spalatorie si vor aplica amenzi pana in momentul in care firma va intra in legalitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.