Cat vezi cu ochii, noroiul este tarat de masini, din santiere sau de pe spatiile verzi, direct pe strazile din Timisoara. Mizeria, ‘taxata’ de politisti

TIMISOARA. Se plang de poluare si mizerie in Timisoara, dar continua sa care noroiul cu masina de pe santiere sau din spatiile verzi in care parcheaza. Dare intregi de noroi sunt intinse si lasate de rotile masinilor, iar bucatile de pamant sunt imprastiate in tot orasul.

CITESTE SI: Barbat prins de politisti, dupa ce s-a masturbat de mai multe ori langa un liceu din Timisoara 

Politia Locala a reinceput controalele si numai in ultima perioada agentii au dat peste 30 de sanctiuni in zone precum Calea Martirilor, Circumvalatiunii, Albastrelelor, Constantin cel Mare sau Ecoului.

„In ultimele zile, politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului, dar si cei din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera au aplicat un numar de 34 de astfel de sanctiuni contraventionale de cate 1000 de lei”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politistii anunta ca si in perioada urmatoare vor face astfel de controale, iar cei prinsi ca nu respecta legea vor fi amendati. Sanctiunile sunt cuprinse intre 1.000 de lei, pentru persoanele fizice, si 2.500 de lei, pentru persoanele juridice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.