Sofer fugar prins de politisti langa Timisoara. Ce incerca sa ascunda barbatul

TIMIS. Un control in trafic in apropiere de Timisoara s-a transformat intr-o urmarire pentru politisti.

CITESTE SI: Cruzime fara margini. Caine spanzurat de un copac. Politistii il cauta pe nemernicul care a ucis bietul animal

Totul s-a intamplat sambata, la Dinias. Un barbat s-a urcat la volan si a plecat la plimbare cu masina, insa pe una din strazile din localitate un echipaj al Politiei Rutiere i-a facut semn sa traga pe dreapta. Barbatul a apasat insa acceleratia si a trecut ca vantul pe langa masina oamenilor legii. Agentii au plecat in urmarirea fugarului.

Dupa 3 kilometri, in care a ignorat semnalele acustice si luminoase, soferul a fost blocat de politisti. Cand l-au luat la intrebari, acestia si-au dat seama si de ce a fugit conducatorul auto. Verificat cu alcooltestul, aparatul a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Arestul Politiei.

Acesta este al doilea caz din weekend in care un sofer fuge de politisti, dupa ce un alt conducator auto a fost urmarit de oamenii legii de la Timisoara pana la Denta, unde s-a oprit intr-un gard. In acest caz soferul nu avea permis de conducere.

CITESTE SI: Urmarire ca-n filme, pornita la Timisoara si sfarsita intr-un gard, dupa 40 km. De ce a fugit un sofer de politisti 

In timpul actiunilor facute in weekend pe strazile din Timisoara si soselele din judet, politistii au dat nu mai putin de 517 amenzi si au lasat 65 de soferi fara permis pentru diferite perioade de timp. De asemenea, oamenii legii au si retras 13 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.