Urmarire ca-n filme, pornita la Timisoara si sfarsita intr-un gard, dupa 40 km. De ce a fugit un sofer de politisti

TIMISOARA. O simpla verificare in trafic s-a transformat intr-o goana nebuna la Timisoara.

CITESTE SI: Jaf la o sala de jocuri de noroc din Timisoara. Angajata batuta cu bestialitate de un talhar. Video cu momentul atacului 

Totul s-a intamplat duminica dimineata. In jurul orei 4.00, pe Calea Sagului, politistii i-au facut semn unui sofer sa traga pe dreapta pentru un control de rutina. Omul insa nu a respectat semnalul agentilor de politie, a apasat acceleratia si a fugit.

Politistii au plecat in urmarirea lui si au reusit sa il prinda abia la Denta, dupa 40 de kilometri. Aici, soferul a scapat masina de sub control, a parasit soseaua si s-a oprit intr-un gard. Cand l-au luat la intrebari pe barbat, agentii au aflat si de ce a fugit.

In urma verificarii in bazele de date, a rezultat faptul ca barbatul, in varsta de 28 de ani, nu detine permis de conducere. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara permis„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

UPDATE: Inainte de a fi urmarit si capturat la Denta, acelasi barbat a mai fost oprit de doua ori, pe strazi diferite in Timisoara, de alte echipaje de politie si i s-a intocmit de fiecare data dosar penal pentru conducere fara permis. In loc sa abandoneze autoturismul si sa plece acasa, asa cum i-au cerut agentii, de fiecare data s-a urcat inapoi la volan, dupa ce a ramas singur.

UPDATE 2: Barbatul prins la Denta dupa o urmarire de 40 de kilometri a fost retinut pentru 24 de ore.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Felicitam gardul …..politistii au avut chef de plimbare , 40 de km 🙂