Mama sfasiata de durere la Timisoara. Si-a gasit fiica moarta

TIMISOARA.  A simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare. Descoperire teribila pentru o mama, sambata dupa pranz, intr-un apartament din Timisoara.

CITESTE SI: Ramas captiv intr-o groapa plina cu apa in centrul orasului, salvat de la inec de trecatori. Video 

O femeie de 71 de ani, farmacista pensionara, si-a gasit fiica fara suflare. S-a intamplat intr-o locuinta din cartierul Elisabetin, pe strada Memorandului.

Batrana a pus mana pe telefon si a dat imediat alarma la 112, insa echipajul medical ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viata tinerei in varsta de 39 de ani. Din primele date, se pare ca aceasta si-a pus capat zilelor.

Tanara, si ea absolventa a Facultatii de Farmacie, acum somera, era cunoscuta cu probleme pshice, iar in trecut ar mai fi incercat sa-si ia viata.

Cele doua, mama si fiica, se aflau sub supraveghere judiciara, intr-un dosar al Politiei din Cluj, pentru detinere si comercializare de pastile si substante halucinogene.

Cauza exacta a mortii femeii urmeaza sa fie stabilita de catre medicii legisti dupa efectuarea autopsiei.

Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.