Accident grav langa Timisoara. Un tanar sofer s-a izbit cu masina de un cap de pod

TIMISOARA. O clipa de neatentie a dus la un accident grav sambata dimineata in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Spargator de locuinte cu lovituri de record, capturat de politisti. Cum isi alegea apartamentele 

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul care leaga Becicherecu Mic de Dudestii Noi. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un un cap de pod.

Cei care au trecut prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei. Soferul care se afla la volanul masinii a fost preluat si transportat la spital.

Un tanar in varsta de 22 de ani a condus un autoturism pe DJ 692A dinspre Becicherecu Mic inspre Dudestii Noi, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la configuratia drumului, a parasit partea carosabila prin stanga directiei de mers si a intrat in coliziune cu un cap de pod. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in varsta de 22 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Politistii l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest, care a aratat ca barbatul nu consumase bauturi alcoolice.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.