Doi copii au disparut de pe aceeasi strada la Timisoara. Suna la 112, daca ii vezi

TIMISOARA. Sunt de negasit. Doi copii care locuiesc pe aceeasi strada au plecat de acasa vineri, iar de atunci nu mai stie nimeni nimic de ei.

CITESTE SI: Spargator de locuinte cu lovituri de record, capturat de politisti. Cum isi alegea apartamentele 

Anamaria Rebeca Covaci are 10 ani si a plecat de acasa de pe strada Aviatorilor, iar de atunci familia nu a mai primit niciun semn de viata de la ea. Copila are 1.50 – 1.60 m inaltime, aproximativ 65 – 70 kg, constitutie robusta, par negru, lung si ochii caprui.
La data disparitiei era imbracata intr-o jacheta de fas de culoare verde inchis, blugi negri, pulover rosu si pantofi albi.

Al doilea copil disparut este Daniel Trandafir Adam, un tanat de 14 ani care locuieste tot pe Aviatorilor. Adolescentul are 1.60 m inaltime, 60 kg, constitutie atletica, par castaniu, tuns scurt, fata ovala si ochi caprui.
In momentul disparitiei era imbracat in pantaloni de trening, o bluza neagra si una gri, legata la brau, tenisi de culoare neagra cu dungi albe.

Cei care pot oferi detalii despre cei doi copii sunt rugati sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

UPDATE: Cei doi copii disparuti vineri au fost gasiti sambata dimineata de politisti la un hotel din Timisoara. Sunt teferi si nevatamati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.