Surpriza pentru cei mici la cel mai cunoscut restaurant din Timisoara. Copiii au un nou spatiu de joaca la Paradisul Piratilor

TIMISOARA. Muzica buna, mancarea delicioasa si aventura se impletesc perfect in Complexul Studentesc, la Paradisul Piratilor, cel mai cunoscut restaurant din Timisoara.

Timisorenii sunt asteptati sa se relaxeze intr-un ambient placut, iar cei care au copii nu trebuie sa mai caute un babysitter pentru a se bucura in liniste de o masa savuroasa, ci pot sa ii aduca pe cei mici cu ei. Piticii au parte de un spatiu doar al lor in restaurant, dar si de o noua distractie – Tunurile Piratilor, un loc in care fiecare poate intra in pielea faimosului personaj Jack Sparrow.

Ideea cu Tunurile Piratilor a pornit de la o mare necesitate in acest oras, aceea de le oferi clientilor, pe langa o atmosfera prietenoasa si mancare buna, confortul de a-si stii copiii aproape, fericiti si in siguranta, intr-un cadru de poveste. Copiii aveau nevoie de o noua atractie, un loc unde sa se distreze maxim si care sa fie la fel de indragit ca si restaurantul Paradisul Piratilor. Ei sunt foarte obisnuiti cu locatia noastra, pentru ca noi suntem una child friendly, si atunci ne-am hotarat sa facem si un loc asociat localului cu aceasta tema. Si, cum e stiut faptul ca piratii trag cu tunuri, ne-am gandit ca cei mici ar fi tare incantati sa poata face acelasi lucru, dar, evident, extrem de inofensiv si doar la nivel de joaca si distractie„, spune Oana Popoviciu, manager la Paradisul Piratilor.

Locul destinat copiilor la Paradisul Piratilor se afla la demisolul restaurantului. Aici au fost instalate 10 tunuri, cate cinci in fiecare parte a incaperii, care trag cu bile de burete. Cei mici trebuie sa nimereasca tintele asezate pe peretele din spatele adversarului.

Iubim copiii si suntem foarte primitori cu ei. Si noi avem copii si stim ce inseamna asta. Parintii sunt foarte linistiti pe timpul petrecerii, iar in noua extensie dedicata lor, piticii se pot distra pe masura. Vrem ca parintii sa se simta bine in zona de sus, iar micutii sa se poata juca in voie in locul de joaca din restaurant… La petrecerile pe care le-am organizat deja, am fost placut surprinsi sa vedem ca spiritul de competitie il depaseste cu mult pe cel razboinic si copiii efectiv isi doresc foarte tare sa aiba punctajul cel mai mare. Exista si un ecran pe care copilasii pot vedea si urmari punctajul si, atunci, obiectivul lor este acela de a nimeri tintele si in niciun caz de a incerca sa isi loveasca adversarul cu bilele de burete, care sunt oricum foarte moi si usoare„, a explicat Oana Popoviciu, manager la Paradisul Piratilor.

Restaurantul Paradisul Piratilor se afla in Complexul Studentesc din Timisoara, pe Aleea Studentilor, si este deschis zilnic de la 10 dimineata pana la miezul noptii. In restaurant sunt organizate de ani buni cunoscutele seri de karaoke, ce se bucura de un mare succes.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Paradisul Piratilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. cel mai cunoscut restaurant ? de unde ati scos-o pe asta ?