In puterea noptii spre vestul Europei. Visul a doi tineri intrerupt de politistii de frontiera

TIMIS. Au strabatut mii de kilometri pana la granita Romaniei cu Serbia si au crezut ca isi vor putea continua nestingheriti drumul, dar au fost ‘inhatati’ imediat de politistii de frontiera din Timis.

CITESTE SI: Politistii locali si jandarmii, in ajutorul controlorilor STPT. Sute de amenzi date in mijloacele de transport din Timisoara 

Doi barbati au trecut granita in apropiere de Moravita noaptea trecuta in jurul orei 3.00 pe camp. Abia ce intrasera pe teritoriul romanesc, cand o patrula a politiei de frontiera i-a prins.

Luati la intrebari, cei doi le-au spus oamenilor legii ca au 28, respectiv 47 de ani si ca vin din Albania.

Cei doi au ales sa treaca ilegal frontiera pentru ca isi doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei si aveai interdictie sa intre in spatiul Scehngen.

Albanezii au fost retinuti de politisti si vor fi cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat. In paralel au fost anuntati si politistii de frontiera din tara vecina pentru punerea in aplicatie a acordului de readmisie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.