Politistii locali si jandarmii, in ajutorul controlorilor STPT. Sute de amenzi date in mijloacele de transport din Timisoara

TIMISOARA. Prada bogata pentru patrulele de politisti locali si jandarmi in mijloacele de transport in comun din Timisoara, dar si in statiile acestora.

CITESTE SI: Plin de betivi si scandalagii in Complexul Studentesc din Timisoara. Topul zonelor cu cele mai multe probleme 

Echipele comune formate din politisti locali si jandarmi au dat numai in luna ianuarie 145 de amenzi in autobuzele si tramvaiele din Timisoara. Majoritatea sanctiunilor au fost acordate pentru consum de alcool in mijloacele de transport si in statiile acestora, comert ambulant, scandaluri si adresarea de injurii, apelarea la mila publica sau mizerie in mijloacele de transport.

Patrulele comune au mai intervenit si in momentul in care calatorii prinsi fara bilet refuzau sa se legitimeze in fata controlorilor STPT sau cand au fost gasite masini care blocau calea de trecere a tramvaiului.

Actiunile in mijloacele de transport in comun vor continua si in perioada urmatoare, in timp ce politistii locali vor face in paralel si actiuni de informare a calatorilor prin impartirea de flyere prin autobuze si tramvaie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.