Urmarire ca-n filme. Goana nebuna dupa un sofer care a fugit de Politie, in Timis. De ce a incercat sa scape

TIMIS. Secvente demne de filmele de actiune intr-un oras din Timis seara trecuta.

CITESTE SI: Accident cu victime pe o strada din Timisoara. Doua masini s-au izbit frontal

Totul s-a intamplat luni seara, in jurul orei 21.00, la Lugoj, unde un echipaj al politiei i-a facut semn unui sofer sa traga pe dreapta pentru o verificare de rutina. Omul nu a respectat indicatiile, a apasat acceleratia si a incercat sa scape de oamenii legii.

Politistii au plecat in urmarirea individului si dupa numai un kilometru au reusit sa il prinda pe strada Buziasului, unde l-au blocat in trafic.

Cand i-au verificat actele, oamenii legii au aflat ca barbatul are 39 de ani si nu detine permis de conducere. Cum omul miroasea a alcool, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. Individul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si stabilirea exacta a alcoolemiei.

Politistii au continuat cercetarile si au aflat si ca masina pe care o conducea barbatul avea montate numere provizorii expirate.

Soferul alcoolist s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara carnet, conducere unui autoturism sub influenta alcoolului si conducerea unui autoturism neinmatriculat. Barbatul a si fost retinut si dus pentru 24 de ore in Arestul Politiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.