Ripi inscrie primele goluri din iarna si castiga. Echipa din Timisoara invinge o prim-divizionara din strainatate

TIMISOARA. Dupa un esec, 0-1 cu Fortuna Becicherecu Mic si un egal cu o echipa din capitala Bulgariei, din Liga 2, 0-0, Ripi reuseste sa inscrie si sa invinga intr-un amical sustinut din Antalya.

Gruparea banateana a trecut de Flamurtari Prishtina. A fost 2-0 pentru formatia pregatita de Alex Pelici intr-un joc al carui deznodamant s-a concretizat in partea secunda a partidei disputate in Turcia. Cele doua goluri au fost marcate de Vlad Chera in minutele 66 si 78.

Prima parte a fost dominata de gruparea in rosu si galben, care insa nu a inscris, dar nici nu a primit gol, reusind sa tina adversarul la distanta. In partea secunda, Ivan Urvantev anunta cumva golul trupei romanesti, el trimitand un sut in bara. Chera a fost omul potrivit la momentul potrivit in urmatoarele actiuni, reusind sa inscrie de doua ori din apropiere, 2-0! Pana la final, Ripi a ramas in atac, adversarii avand un singur sut periculos, dar tabela nu s-a mai modificat! Asadar, Ripi castiga cu 2-0 cu o formatie din Superliga Albaniei si va juca la inceputul saptamanii viitoare cu Universitatea Craiova, echipa din liga a III-a.

Ripensia: Moldovan (min. 46 – Dobre) – Lungu, Hecsko, Apro, Macritchii A. – Stoi, Macritchii V. – Monea, Urvantev, Sirbu (min. 57 – Chera) – Popovici. In repriza a doua, cu exceptia lui Dobre si Chera, ceilalti jucatori au intrat din minutul 60. Dobre – Popa, Tinc, Tieranu, Benea – Burdet, Calin – Vasluian, Neagu, Chera – Golda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.