SCM Poli Timisoara pierde la Baia Mare primul meci oficial din 2020

TIMISOARA. A fost un meci intens si disputat pana in ultimele secunde, iar derby-ul Vestului la handbal masculin si-a onorat astfel numele. Minaur Baia Mare a invins SCM Poli Timisoara cu 33-31 (14-13) in confruntarea echipelor de pe locurile 4 si 7 despartite inaintea partidei de doar doua puncte.

Chiar daca Poli a pierdut jucatori importanti in iarna si a fost lipsita de aportul golgheterului Sadoveac, Fenici jucand inca nerefacut, gruparea violeta s-a ridicat la nivelul adversarului pe alocuri fiind chiar peste. „Banca” mai lunga a gazdelor si cateva minute foarte bune in partea secunda au decis echipa castigatoare.

Debutul partidei a fost echilibrat, cu goluri la ambele porti, nicio echipa nereusind sa se desprinda. Dupa un sfert de ora, Minaur face 9-7, dar Poli da replica imediat cu patru goluri la rand, 9-11. Finalul primei parti este incins, iar Csepreghi marcheaza in ultimele secunde pentru 14-13.

Echilibrul s-a mentinut si repriza secunda, Poli ramanand in coasta gazdelor pana la 21-21. Gazdele au reusit apoi sa se desprinda la 27-24 si 31-26, dar violetii au ramas in joc, revenind la -2, si datorita celui mai bun marcator violet, Marjanovic (9 goluri) 31-29. Din nou final incins de repriza, dar victoria le-a revenit maramuresenilor, 33-31.

Infrangere amara pentru banateni, care au aratat insa ca in ciuda tuturor problemelor au multe de spus in acest campionat. In weekend, elevii lui Pero Milosevic intalnesc pe teren propiu puternica echipa a Turdei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.