Fara nicio sansa. Timisoara pierde clar acasa sub panou, in fata Oradiei

TIMISOARA. Prima etapa din Top 6 a adus fata in fata ocupanta locului sase, SCM Timisoara, cu liderul la zi si campioana en-titre, CSM CSU Oradea. In afara unui prim sfert palpitant si cu rasturnari de scor, meciul nu a avut istoric. Trupa din Bihor s-a impus categoric si a parut ca nici nu a fortat, 83-61.

CITESTE SI: Cu gandul la Antalya, Ripensia Timisoara a pierdut primul amical al iernii 

SCM Timisoara a intrat in cele din urma in faza de elita a campionatului si cu mult noroc, dar cand joci cu o echipa superioara, nici norocul nu te ajuta. Cu doar 23 de recuperari si cu procentaje slabe la toate felurile de aruncari, SCM nu a putut emite pretentii. Oradea s-a impus clar, chiar daca si in aceasta saptamana a jucat in competitii europene.

Veteranul Komatina a adunat 19 puncte si 6 recuperari pentru amfitrioni, urmat de Popa, cu 11 puncte. De cealalta parte, Baciu, rezerva, nici macar de lux a bihorenilor a reusit 15 puncte, sase recuperari si doua pase decisive, urmat de alti trei jucatori cu cel putin 12 puncte urmate.

Aceasta este a doua cea mai severa infrangere in campionat a timisorenilor in acest sezon, 22 de puncte diferenta, dupa ce in urma cu doua saptamani pierdea la 38 de puncte diferenta, tot in fata bihorenilor, insa in deplasare.

Nu este un capat de tara pentru „Leii din Banat”, dar jucatorii lui Dragan Petricevic trebuie sa isi ridice nivelul jocului, in ciuda tuturor problemelor, in primul rand pentru ca pot acest lucru…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.