Accident violent de Mica Unire. A fost nevoie de descarcerare. Foto

Accident cu victime vineri la pranz pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Masina unui politist incendiata in miez de noapte in Banat. Foto si Video 

Evenimentul rutier a avut loc in apropierea localitatii aradene Capruta. Soferul unui autoturism in care se mai aflau doua femei a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul, s-a izbit de un stalp si s-a oprit in santul de pe marginea drumului.

 

Soferii care circulau prin zona au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Barzava, un echipaj SMURD, tot de la Barzava, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, de la Lipova.

Pompierii le-au scos dintre fiarele masinii pe cele doua femei si le-au predat constiente medicilor. Soferul a refuzat in prima instanta transportul la spital, insa dupa aproape o jumtate de ora a fost si el preluat de o ambulanta, dupa ce a acuzat mai multe dureri.

Circulatia pe soseaua care trece prin Capruta a fost blocata timp de zeci de minute.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

sursa foto: ISU Arad

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.