Transport agabaritic spre Timisoara. Anuntul DRDP

TIMISOARA. Un transport greu va tranzita Timisul de la Punctul de Trecere a Frontierei de la Moravita pana la Dumbravita, langa Timisoara.

CITESTE SI: Un nou santier in Timisoara. Ar putea porni, in sfarsit, lucrarile la Bulevardul Sudului. Va fi largit la 4 benzi, se vor amenaja trotuare si piste de biciclete

Transportul se va desfasura in perioada 23 – 30 ianuarie pe traseul Moravita PTF – DN59 – Timisoara – DN6 – Centura Timisoara – DJ691 – Dumbravita (judetul Timis).

Va fi transportat un utilaj de mari dimensiuni.

Latimea maxima a vehiculului este 3,0 m, viteza de deplasare urmand a fi adaptata conditiilor de trafic. Viteza maxima de deplasare a vehiculelor cu depasiri este de 70 km/ora.

Etapele de desfasurare ale transportului sunt stabilite de politia rutiera, care asigura insotirea vehiculului cu depasiri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.